Yaptığı açıklamalar ve girdiği polemiklerle gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe, yine kendisini tutamadı.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşı çalışmalarıyla ilgili “Ne aşı, ne çip ne de hes hiçbirini istemiyorum” sözleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı “Koronavirüs aşısı yaptırmayanlar vatan hainidir” diyen Prof. Dr. Bingür Sönmez ile Arif Verim’liyi hedef aldı.

Dilan Polat'ın sosyal medyaya geri dönüşü olay yarattı: Cezaevindeki kahveyi anlattı! Dilan Polat'ın sosyal medyaya geri dönüşü olay yarattı: Cezaevindeki kahveyi anlattı!

"AŞI YAPTIRMIYORUM DİYENLER VATAN HAİNİDİR.."

Bingür Sönmez katıldığı TV programında şu ifadeleri kullandı:
“Muhtemelen ocak ayı içerisinde herkese aşı yapılacak. Ama ‘Ben aşı yaptırmam’ diyenler birer vatan hainidir. Onlara kız bile vermeyeceğiz. Resmi daireye bile giremeyecekler. Okula gidemeyecekler. İnsan vücudunun dokunulmazlığı nedeniyle mecbur etme şansımız yok, kanun çıkarıp ‘Herkes yapacak’ deme şansımız yok. Ama kurallar koyacağız, nasıl sokağa çıkma yasağının kuralı var, aşıda da kural koyacağız. Devlet dairelerine giremeyecekler, otobüslere binemeyecekler, toplu taşımadan faydalanamayacaklar. Başka çaremiz yok.”

"BEN AŞI YAPTIRMIYORUM, VATAN HAİNİ DEĞİLİM.."

Yapılan bu açıklamaya oldukça sinirlenen Yıldız Tilbe, twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Ben aşı yaptırmıyorum diye vatan haini değilim, aşı yaptırmayanlara vatan haini diyen kendisi vatan ve millet hainidir. Milleti temsil etmeyen vatan haini ilan eden biri vekil de olamaz millet hakkında konuşamaz da, car car car bu ne ya işinizi yapın insanlarla uğraşmayın. Kim olduğunun hiçbir önemi yok, kim olursa olsun, hiç kimse bulunduğu makam taşıdığı unvan sebebiyle zorla yaptırımda bulunamaz. Taşıdığı unvan ve makam insanlığa ve insanlara hizmet ediyorsa kıymetlidir, etmiyorsa niye önemli olsun ki, hele insana saygısı yoksa Allahsızdır!"

Yıldız Tilbe’den Aşı Tepkisi! ‘İnsanları Vatan Haini..’
 

Editör: TE Bilişim