MasterChef’te Gergin Anlar! Mehmet Şef O Yarışmacıya Sert Çıktı « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • MasterChef’te Gergin Anlar! Mehmet Şef O Yarışmacıya Sert Çıktı

MasterChef’te Gergin Anlar! Mehmet Şef O Yarışmacıya Sert Çıktı

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin son bölümündeki bireysel dokunulmazlık oyununda gergin anlar yaşandı. MasterChef Didem, şeflerin karşısına kötü bir tabakla çıktı. Didem’i eleştiren şefler arasında en sert sözler ise Mehmet Yalçınkaya’dan geldi. Mehmet Şef, Didem’e “Senin burada ömrün uzun değil” dedi.

MasterChef’te Gergin Anlar! Mehmet Şef O Yarışmacıya Sert Çıktı
Haber Merkezi
Yayınlanma

09:08 - 14 Ekim 2020

Güncelleme

13:01 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Fenomen yarışma MasterChef Türkiye‘nin 9. haftasındaki ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanınca kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.Dokunulmazlığı kaybeden takım yarışmacıları, bireysel oyunda Danilo Zanna’nın özel tarifi olan ratatouille yapmak için kıran kırana rekabet etti.Ancak yarışmacılardan Didem yemeğini yetiştiremedi ve dağınık bir tabakla şeflerin karşısına çıktı.Yemeği ilk tadan Somer Sivrioğlu, “Toparlanman lazım. Emeğine yazık” dedi.

masterchef

“BU BİZE ÖZENSİZLİK”

Mehmet Şef ise tabağı görünce yemeği bile tatmadı. Mehmet Yalçınkaya, ” Bu iş böyle yürümez. Sen buraya yedeklerden geldin. Herkes bir koşuyorsa sen üç koşacaksın. Bu bize bildiğin bir özensizlik. Ben olsam gece de uyumam. Burada çok çalışıp efsane olacaksın. Yoksa senin ömrün burada uzun değil” dedi.

masterchef

Didem ise “Kasnağı çıkartırken çok sık dizemediğim için bozuldu. Bu defa ikinci tabağa geçtim ancak bozulduğu için orada da düzeltemedim” sözleriyle kendini savundu.

masterchef

MasterChef 2020 son bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Ayyüce oldu.

masterchef


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir