Milot Rashica, yıldızlaştığı maçta tüm Türkiye’nin de gönlünü kazandı!

Beşiktaş’ın kendi evinde Athletic Bilbao’yu 4-1 yendiği maçı 2 gol 1 asistle bitiren Milot Rashica, Kartalkaya’daki facia sebebiyle attığı gollere sevinmedi.

Milot Rashica, yıldızlaştığı maçta tüm Türkiye’nin de gönlünü kazandı!
Ayşegül Yiğit
Yayınlanma

08:40 - 23 Ocak 2025

Güncelleme

08:40 - 23 Ocak 2025

Okuma Süresi

2 dakika

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, ligin yenilgisiz takımı Athletic Bilbao’yu kendi evinde ağırladı. İspanyol ekibine sahayı dar eden siyah beyazlılar, 4-1’lik net skorla ligde avantaj elde etti.

Maçtan önce, siyah bir üst ve “Başımız sağ olsun” yazılı bir pankartla ısınmaya çıkan futbolcular, Athletic Bilbao’u topçularla birlikte 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. İspanyol taraftarların açılan pankart sonrası Beşiktaşlı futbolcuları alkışladığı görüldü.

Hem sahada hem gönüllerde yıldız!

Santranın ardından ise Tüpraş Stadyumu 1 dakikalık sesliğe bürünüp yaşadıkları yası gözler önüne serdi. Maçta 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Kosovalı futbolcu Milot Rashica, attığı goller sonrası sevinmeyerek kolundaki siyah bandı gösterdi. Rashica maç sonu röportajına ise ülkemize baş sağlığı dileyerek başladı.

Beşiktaş’tan Galatasaray’a gönderme!

Beşiktaş resmi Instagram hesabı bu anın görüntüsünü paylaşarak; “Golden sonra Beşiktaşlı duruşu” yazdı. Bu yazı Galatasaray’a gönderme olarak algılandı. Bir gün önce Dinamo Kiev’le oynayan sarı kırmızılılarda gol atan Abdulkerim Bardakçı ve Yunus Akgün’ün abartılı sevinci sosyal medyada eleştirilmişti.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir