Notice: _load_textdomain_just_in_time işlevi yanlış çağrıldı. Translation loading for the ronse domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/magazinburada/magazinburada.net/wp-includes/functions.php on line 6121
Nagihan Karadere Dilan Polat’a isyan etti! « Magazin Burada

Nagihan Karadere Dilan Polat’a isyan etti!

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli atlet Nagihan Karadere bir süredir Türkiye’nin gündeminde olan Dilan Polat hakkında yorum yaparak isyan etti.

Nagihan Karadere Dilan Polat’a isyan etti!
Haber Merkezi
Yayınlanma

09:56 - 12 Kasım 2023

Güncelleme

16:08 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

‘Kara para aklama’, ‘Suç örgütü kurma’ ve ‘Vergi kaçırma’ suçlarından tutuklanan Dilan Polat, Silivri’de örgüt suçlularının konulduğu 9 numaralı yüksek güvenlikli cezaevinde 30 kişilik koğuşta kalıyor.Gösterişli hayatlarından sonra hapse giren fenomenin, bütün gün koğuşta pijamayla dolaştığı, soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi.

‘Survivor All Star’a gitmeye hazırlanan Nagihan Karadere, fenomenin sağlık durumuyla ilgili gelişmeye dair bir paylaşımı görünce öfke kustu.Bir süredir işletmecilik de yapan 38 yaşındaki Karadere, Beter olsun bunlar iyi günleri. Altın tozu içemediğinden çökmüştür metabolizması.

Aa pardon telefonu yok elinde story çekip hava atamıyor, o da olabilir. Ajite etmeyin şunları ya. Ne garibanlar var, bunlara mı acıyacağız? Beter olsun dolandırıcılar” mesajını yazdı.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir