Nesrin Cavadzade’den ‘aldattım’ çıkışı « Magazin Burada

Nesrin Cavadzade’den ‘aldattım’ çıkışı

Nesrin Cavadzade’den şok eden ‘aldattım’ çıkışı geldi. Ünlü oyuncu, “Bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu” dedi.

Nesrin Cavadzade’den ‘aldattım’ çıkışı
Haber Merkezi
Yayınlanma

12:42 - 02 Şubat 2020

Güncelleme

12:09 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Oyuncu Nesrin Cavadzade, özel yaşamı hakkında özel açıklamalarda bulundu. Hayatında hiç sevgilisini aldatıp aldatmadığı sorulan oyuncu, “Bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu” şeklinde yanıt verdi.

“AŞKA LAF GEÇMİYOR Kİ…”

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan Nesrin Cavadzade, “Hiç birini aldattınız mı?” sorusunu, “Aldatmak biriyle sevişmek ve öpüşmek ise yapmadım. Ama bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki” diye cevapladı.

“YAKIŞIKLI ADAMA AŞIK OLMAYIN…”

Geçtiğimiz aylarda yakışıklı adama aşık olmak hakkında yaptığı açıklamaları da sorulan ünlü oyuncu, “Anneannem her zaman ‘Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın’ derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler ‘Nesrin şansım var mı?’ diye binlerce abuk sabuk fotoğraflar yolladı” dedi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir