O Ses Türkiye’de Hadise’ye büyük sitem! « Magazin Burada

O Ses Türkiye’de Hadise’ye büyük sitem!

O Ses Türkiye’nin dün ekranlara gelen bölümünde Hadise ve bir yarışmacının arasındaki diyalog, geceye farklı anlar kattı.

O Ses Türkiye’de Hadise’ye büyük sitem!
Haber Merkezi
Yayınlanma

11:39 - 16 Şubat 2025

Güncelleme

11:41 - 16 Şubat 2025

Okuma Süresi

1 dakika

Hadise, Gökhan Özoğuz, Beyazıt Öztürk ve Melike Şahin’ın jüri koltuğuna oturduğu O Ses Türkiye programı dün akşam yayınlanan bölümünde şaşırtıcı anlara şahit oldu. Bir yarışmacı şarkısını seslendirdikten sonra Hadise, “Hiç katıldın mı sen O Ses’e?” diye sordu. Genç kızın “Evet, daha öncesinde O Ses Çocuklar’a katılmıştım ve Hadise Hanım siz yine dönmediniz”sözleri şaşırttı.

“Oğuzhan Koç’u seçmiştim“

Yıllar önceki görüntüler ekrana verilirken Hadise, “Peki kim dönmüştü, hangi sene bu?” sorusunu yöneltti. Yarışmacı “2014, Burak Kut ile Oğuzhan Koç vardı. Zaten son O Ses Çocuklar’dı sanırım. Oğuzhan Koç’u seçmiştim” dedi.

Hadise “Çok tuhaf oluyor böyle duyunca. Ve özür dilemek istiyorum. Hakikaten çok güzel söyledin. Ben bugün bir tık hızlı ilerlediğim için belki o yüzden frenledim kendimi. Ama dönebilirdim aslında özür dilerim” diyerek pişmanlığını dile getirdi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir