Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren dizi “Muhteşem Yüzyıl”da canlandırdığı Pargalı İbrahim Paşa karakteri ile ününe ün katıp, yıldızını daha da parlaklaştıran Okan Yalabık, özel hayatında mutlu günler geçiriyor.

4 yıl birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Ayvalı ile yolları geçtiğimiz aylarda ayrılan Yalabık, yeni bir aşka yelken açtı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan ünlü oyuncu, bu sefer yeni aşkını paylaşmadan duramadı.

Kreatif Direktör olan sevgilisi İlke Beyaz ve köpeğinin karda oynarkenki hallerini çekip yayınlayan ünlü oyuncu, şarkı olarak Özdemir Erdoğan’dan ‘Gözlerim Bir Yerden Aşina Size’yi tercih etti. İlke Beyaz da Yalabık ile olan videosunu kendi Instagram hesabından yayınladı.

