• Ana Sayfa
  • Magazin
  • Orlando Bloom ve Katy Perry’nin Bodrum tatili son hız devam ediyor!

Orlando Bloom ve Katy Perry’nin Bodrum tatili son hız devam ediyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti Katy Perry ile Orlando Bloom, Bodrum’da tatil yapıyor. Önceki gün dudak dudağa poz veren çiftten Perry, o anları, “Sonsuzluk ve ötesi…” sözleriyle Instagram’dan paylaştı

Orlando Bloom ve Katy Perry’nin Bodrum tatili son hız devam ediyor!
Haber Merkezi
Yayınlanma

10:03 - 05 Temmuz 2021

Güncelleme

14:33 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

1 dakika

Yunanistan tatillerinin ardından Bodrum’a gelen şarkıcı Katy Perry ve aktör Orlando Bloom’un tatili sürüyor. Minik bebekleri Daisy Dove ile beraber sıcak havanın ve denizin tadını çıkartan çift, önceki gün objektif karşısına geçti. 

Orlando Bloom ve Katy Perry'nin Bodrum paylaşımı

“SONSUZLUK VE ÖTESİ…”

Konakladıkları otelin sonsuzluk havuzunda aşka gelen ikili, öpüşürken poz verdi. Romantik fotoğraflarını 126 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Perry, “Sonsuzluk ve ötesi…” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının gönderisi takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. 

Orlando Bloom ve Katy Perry'nin Bodrum paylaşımı

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızları Daisy Dove’u kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşayan Perry ve Bloom, iki gün önce birkaç saatliğine İzmir’e gitmişti. 

Orlando Bloom ve Katy Perry'nin Bodrum paylaşımı

Helikopter kiralayan çift, minik bebekleri Daisy Dove ile beraber Efes Antik Kenti’ni gezmişti. Perry ve Bloom, kendilerini tanıyan hayranları tarafından fotoğraflanmıştı. 

Bloom, dönüşte helikopterden indiği sırada gazetecilerin olduğunu fark etmişti. 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir