Seren Serengil: ‘Sevgilini Üstümüze Kışkırtıp Küfür Ettirdin… Annelerimize’ « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Seren Serengil: ‘Sevgilini Üstümüze Kışkırtıp Küfür Ettirdin… Annelerimize’

Seren Serengil: ‘Sevgilini Üstümüze Kışkırtıp Küfür Ettirdin… Annelerimize’

Emre Aşık’ın boşanma davası açtığı karısı Yağmur Sarnıç ve şimdiki sevgilisi Sertaç Ataoğlu, Söylemezsem Olmaz programında Seda Akgül, Seren Serengil ve Bircan Bali ile tartışmıştı.

Seren Serengil: ‘Sevgilini Üstümüze Kışkırtıp Küfür Ettirdin… Annelerimize’
Haber Merkezi
Yayınlanma

19:13 - 26 Mart 2020

Güncelleme

12:16 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

2 dakika

Eski Milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma davası açtığı eşi Yağmur Sarnıç, Düzce’de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi bir kişi ile yakalandı. Yağmur Sarnıç’ın bulunduğu lüks araçta yapılan aramada 2 ruhsatsız silah ile bir miktar uyuşturucu yakalandı. Yağmur Sarnıç ve yanındaki şahıs Düzce Adliyesi’ne çıkarıldı.

YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İSTEMEDİ

Yağmur Sarnıç adliyeye götürüldüğü sırada yüzünü kapatarak basın mensuplarının sorununu cevaplamadı.

SEVGİLİNİ ÜSTÜMÜZE KIŞKIRTTIN

Yağmur Sarnıç’ın Düzce Adliyesine götürülmesinden sonra Seren Serengil, Instagram hesabından hikaye paylaştı. Serengil hikayesinde ‘Tekneye gitmeye benzemiyormuş dimi yağmurcum. Ben hamileyken… 🙂 Sen oraya gittiğinde ben hastanelerdeydim o yetmedi cezaevi firarisi sevgilini üstümüze kışkırtıp küfür ettirin annelerimize hadi bakalım kolay gelsin’ ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU….

Yağmur Sarnıç’ın sevgilisi Sertaç Ataoğlu, Söylemezsem Olmaz programında Seda Akgül, Seren Serengil ve Bircan Bali’ye küfür etmişti. Ataoğlu, canlı yayında ‘Hepinizin A….. Koyum Ben Ya’ demişti.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir