Sergen: ”Doktoru ben oynarım ama o benim yaptığımı yapamaz!” « Magazin Burada

Sergen: ”Doktoru ben oynarım ama o benim yaptığımı yapamaz!”

Tabii platformunun galasına katılan oyuncu Burak Sergen, son günlerin gündemi olan ”Oyunculuk Kutsal mı?” sorusuna noktayı koydu.

Sergen: ”Doktoru ben oynarım ama o benim yaptığımı yapamaz!”
Melisa Temür
Yayınlanma

16:14 - 28 Ekim 2025

Güncelleme

16:14 - 28 Ekim 2025

Okuma Süresi

1 dakika

Usta oyuncu Burak Sergen, Tabii platformunun galasında yeni projesi Kuruluş Orhan dizisi ile setleri geri döndüğünü duyurdu.

Yeni projesinden bahseden Sergen, basın mensuplarının gündeme yönelik sorularını da yanıtladı. Kendisinden hemen önce Dilan Çiçek Deniz’in ”Oyunculuk kutsal değil” cümlelerini kullandığı belirtilen Sergen, “Madem kutsal değil, neden bu sektörden para kazanıyor?” karşılığını verdi.

”ONLAR BENİM YAPTIĞIMI YAPAMAZ”

Oyunculuğun kendisi için dünyanın en kutsal mesleği olduğunu belirten Sergen, “Öğretmen ve doktoru ben oynayabilirim ama onlar benim yaptığımı yapamaz.” ifadelerini kullandı.

 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir