Sevcan Yaşar Çileden Çıktı! ‘Mezarına…’ « Magazin Burada

Sevcan Yaşar Çileden Çıktı! ‘Mezarına…’

Sevcan Yaşar, mahkemelik olduğu eski sevgilisi hakkında bir takipçisinden gelen ‘Sermiyan Midyat’la barışın lütfen. Birlikte çok güzelsiniz’ şeklindeki yorum karşısında adeta çileden çıktı.

Sevcan Yaşar Çileden Çıktı! ‘Mezarına…’
Haber Merkezi
Yayınlanma

11:52 - 03 Aralık 2020

Güncelleme

13:13 - 15 Ekim 2024

Okuma Süresi

2 dakika

Mahkemelik olduğu eski sevgilisi hakkında bir takipçisinden gelen ‘Sermiyan Midyat’la barışın lütfen. Birlikte çok güzelsiniz’ şeklindeki yorum karşısında Sevcan Yaşar çileden çıktı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 30 yaşındaki oyuncu, aldığı yoruma “Onun mezarına toprak atmam” şeklinde yanıt verdi.

Sevcan Yaşar Çileden Çıktı! ‘Mezarına…'

“KANITLASINLAR MESLEĞİ BIRAKIRIM…”

Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddiasıyla yargılanan Sermiyan Midyat, önceki gün Cihangir’de görüntülenmiş, “Sizin için kadın düşmanı imajı mı çiziliyor?” sorusuna yanıt vermişti.

“Yok hiç öyle bir algı yok” diyen Midyat, “Ben Hükümet Kadın’ı yapmışım, başka kadın filmleri yapan çok az sinemacı var benim gibi. Bir kere benim annem çocuk gelin, 14 yaşında evlendirilmiş bir kadın. Çocuk gelinlerin hikayesini yazdım ‘Hükümet Kadın’ filminde, işte o tünel kazan kadınların hikâyesi. Benim kadınlarla hiçbir problemim yok. 46 yaşına basıyorum bir tane kadına şiddet uyguladığım görüntü göstersinler ben mesleği bırakırım” demişti.

“KİMSEYE KİNİM YOK…”

Sekiz yıl hapis istemiyle yargılandığı haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan oyuncu, “Her ikimiz de aynı suçlarla yargılanıp her ikimiz de aynı cezayı aldık. Yok öyle 8 yıl falan. Kimseye kinim yok, Allah herkesin yolunu açık etsin” ifadelerini kullanmıştı.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir