Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi sona erdi.

Takımı çalıştırdığı süre boyunca futbolcularla iletişim problemleri yaşadığı öğrenilen Erol Bulut'un gidişi futbolcuların rahatlamasına neden oldu.

EROL BULUT FENERBAHÇE

Hatta öyle ki pek çok futbolcu Erol Bulut takımdam gönderilir gönderilmez teknik direktörlerini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

MESUT ÖZİL TAKİBE DEVAM EDİYOR

Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Tufan, Pelkas ve Harun Tekin, Erol Bulut'u Instagram'da takipten çıkardı.

Mesut Özil, İrfan Can Kahveci ve Fenerbahçe Kulübü ise hala Erol Bulut'u takip etmeye devam ediyor.

PEKİ EROL BULUT'UN GİDİŞİNE KİM NE DEDİ?

Sinan Vardar’dan Lugano maçı öncesi tahmin: "Beşiktaş bu maçı 3-0 alır" Sinan Vardar’dan Lugano maçı öncesi tahmin: "Beşiktaş bu maçı 3-0 alır"

ŞANSAL BÜYÜKA: F.Bahçe’de Aykut Kocaman Sportif Direktör, Daum teknik direktördü… Daum kovuldu, yerine Aykut Kocaman geldi… F.Bahçe’de üç yıl önce Comolli Sportif Direktör, Ersun Yanal teknik direktördü… Comolli’nin bu özelliği olmadığı için Ersun Yanal’ın yerine geçemedi… Ama kurduğu berbat kadro ile son şampiyon Ersun Yanal’ı göndertti… F.Bahçe’de bu sezon, Emre Belözoğlu Sportif Direktör, Erol Bulut teknik direktör… Erol Bulut kovuldu, yerine Emre Belözoğlu geldi… F.Bahçe’de bu sportif direktörlük işi yürümüyor, yürümedi… Göreceksiniz; Bundan sonra da yürümeyecek... [Milliyet]

erol bulut fenerbahçe teknik direktörü

ÖMER ÜRÜNDÜL: Erol Bulut'un görevden alınacağı biliniyordu. Öyle de oldu. Ama buradaki en önemli nokta teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun getirilmesiydi... Emre Belözoğlu teknik direktör değil. Üstelik de bütün sene sürekli iddialar ortaya çıktı, Bulut rahat çalışamıyor, istediğini yapamıyor diye. Şimdi bu görevden almadan sonra Belözoğlu'nun getirilmesi mantığımla bağdaşmıyor.

UĞUR MELEKE: Bu aşının tutmayacağı aylar öncesinden belliydi. Emre Belözoğlu da değerli bir spor adamı. Ancak getiriliş tarzı bir açıdan beni rahatsız ediyor. Sportif direktörlük önemli bir müessese. Teknik direktör bu sezonu düşünürken, sportif direktör geleceği planlar. Teknik direktör 25 kişiyle ilgiliyken, sportif direktör yeryüzündeki tüm sporcularla ilgilidir. Türkiye’de bu kurum maalesef ölü doğdu. [Hürriyet]

emre belözoğlu fenerbahçe

İLKER YASİN: Bence Erol Bulut’un F.Bahçe’nin başına teknik direktör olarak getirilmesi hataydı. Anadolu kulüplerindeki performansını F.Bahçe gibi bir kitle kulübünde göstermesi zaten çok zordu. Bu gibi takımların teknik adamının bilgileri sadece futbolla sınırlı olmamalı. Pedogojiden iletişime pazarlamadan teknolojiye her konuda Johann Cruyff gibi biraz bilgi sahibi olmaları gerekir. Daha önce de yazdım, Erol Bulut bu görevde çok fazla kaldı. Yerine gelecek kişi sezon sonuna dek Emre olabilir ama orada kesin noktanın konulması şart. [Hürriyet]

Editör: TE Bilişim