Netflix, Türkiye yapımı dizisi Atiye'nin 2. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Atiye 2. sezon, 10 Eylül'de izleyici ile buluşacak.


İKİNCİ SEZONDA NELER OLACAK?


İlk sezonun son sahnelerinde alternatif bir zaman dilimine ya da bir başka deyişle paralel evrene geçiş yapan Atiye, kendisini tanımayan ve farklı bir kimliğe sahip kardeşi ile karşılaşmıştı. Göbeklitepe'nin aslında hiç var olmadığı bu alternatif gerçeklikte, Atiye tıpkı ilk sezonda olduğu gibi her şeyi düzeltmeye çalışacak. Ancak bu kez karşılaşacağı şeylerin bir kısmından haberdar olacak.
SON SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI


Beren Saat, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dizinin üçüncü ve son sezonu için çekimlere başladıklarını duyurmuştu. Saat instagram'dan yaptığı paylaşımda “Yeni Ay'da başladık çekimlere, Atiye'nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye'nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.


 

17 Eylül 2024 TV Yayın Akışı: Bugün hangi diziler var? 17 Eylül 2024 TV Yayın Akışı: Bugün hangi diziler var?
Editör: TE Bilişim