Kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Bay Yanlış 10’uncu bölümüyle dün akşam ekranlara geldi.  Senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin’in yaptığı  Bay Yanlış’ın 11 Eylül Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 11’inci bölümünün de ilk fragmanı yayınlandı.

Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu? Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu?

BAY YANLIŞ’IN 10’UNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ezgi yaşamış olduğu hayal kırıklığından sonra Bursa’ya gider. Nevin ve Ünal ise Ezgi’nin içinde bulunduğu durumu sorgulamıştır. Ezgi, Özgür ile yaşadıklarını gizlese de Özgür’ün Bursa’ya gitmesi aralarındaki her şeyi açığa çıkartır. Özgür yaptıklarından dolayı pişman olup özür dilese bile bu hiçbir şeyi değiştirmemiştir. Özgür’ün Ezgi’ye güvensizlik duyması Ezgi’yi bir hayli üzmüştür. Özgür tek başına kaldıkça Ezgi’yi daha çok özlemeye başlar ve ona aşık olduğunu anlar. Özgür’ün içinde bulunduğu durum ise Ozan’ı harekete geçirmiştir. Cansu ve Deniz ise Ezgi’ye karşı yanlış davrandıkları için pişman olmuşlardır. Onlar da Ozan ile birlikte hareket ederek Ezgi ile Özgür’ü bir araya getirmek için çaba sarfeder. Peki yapılan bu plan ikisinin barışmasına yetecek mi?
İşte heyecanla sona eren 10’uncu bölümün ardından yayınlanan yeni bölümün birinci fragmanı… 

Editör: TE Bilişim