Başrollerini Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin paylaştığı, yönetmenlik koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu Blu TV’nin Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı adlı dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

1960’lar Türkiye’sinde altın çağını yaşayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini ele alacak olan dizinin fragmanı geniş yankı uyandırdı. Emel Sayın’ın Rüyalar Gerçek Olsa adlı şarkısının eşlik ettiği fragmanda, bir Yeşilçam filmi galasındaki renkli görüntüler dikkat çekti.

ÇAĞATAY ULUSOY YEŞİLÇAM YAPIMCISI ROLÜNDE!
Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek.

Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu? Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu?

Çağatay Ulusoy'un Başrol Oynadığı Yeşilçam'dan İlk Fragman Geldi

Aynı zamanda dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.

GÜÇLÜ KADROSU DİKKAT ÇEKTİ
Merakla beklenen dizinin kadrosunda, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler de buluşuyor.

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı yakında BluTV’de yayınlanacak.

Editör: TE Bilişim