Türkiye’nin gündemine oturan Sevgi Kıranlı olayında flaş bir gelişme yaşandı. Eşinin kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı’ya başvuran Davut Kıranlı’nın intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Davut Kıranlı İntihar mı Etti? Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı!

Olayla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, gözler Müge Anlı’ya çevrildi. Ünlü sunucu, bu sabah canlı yayında yaptığı açıklama ile haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

“ADAMIN ZATEN SIKINTILARI VAR..”
Davut Kıranlı'nın intihar haberlerine kızan Müge Anlı "Böyle yalan yanlış haberler yapan garip insanların saçma sapan haberleri... Hafta sonu çok üzüldüm bu haberlere. Söylemeyecektim de sordular. Zaten sıkıntıları var adamın. Böyle haberlerle teşvik ediyorsunuz. Ordu'da şu an kızları yardım ediyor. Sosyal hizmetler de yardım edecekler" ifadelerini kullandı.

Davut Kıranlı İntihar mı Etti? Müge Anlı Canlı Yayında Açıkladı!

SEVGİ KIRANLI OLAYI NEDİR?
Eşi Sevgi Kıranlı’dan 3 aydır haber alamayan Davut Kıranlı, köye gelen şoför Muammer Cambaz’ın büyü yaparak eşini kaçırdığını iddia etti.

Davut Kıranlı’nın açıklamalarından sonra Muammer Cambaz’ın eşi de canlı yayına katılarak olaya dair bildikleri anlattı.

16 Eylül TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 16 Eylül TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

Eşini çok sevdiğini söyleyen Davut Kıranlı, “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer Cambaz adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” sözleriyle eşini istediğini söyledi.

Davut Kıranlı’nın başvurusndan sonra harekete geçen Müge Anlı, Sevgi Kıranlı ile Muammer Cambaz’ı bulduğunu açıkladı. Canlı yayına katılan Sevgi Kıranlı, kendi rizası ile Muammer Cambaz’a kaçtığını ve ona çok aşık olduğunu söyledi.

Israrla eşini isteyen Davut Kıranlı, Muammer Cambaz’ın da söylediklerini duyunca eşinden boşanacağını açıklamıştı.
 

Editör: TE Bilişim