Dijital içerik platforformları Netflix, Amazon Prime, BluTV, Exxen'in arasına Gain de katıldı. Gain dijital platformdaki yayınlarına başladı.

gain logo

GAİN'İN SAHİBİ GÖZDE AKPINAR

Japonya merkezli Nippon Paint Holdings'e satılmadan önce Filli Boya şirketinin sahibi olan Gözde Akpınar, Gain Medya'nın kurucusu. Platform şimdilik mobil cihazlarda takip edilebiliyor.

Gain Medya, farklı içeriklere sahip programlarının tanıtımlarını son dönemde yoğunlaştırmıştı.

Gain, 2019 yılında Beyn Danışmanlık bünyesinde kurulan yeni nesil bir video içerik platformu. Kullanıcıların farklı zamanlarda farklı video izleme alışkanlıklarına seslendiği belirtilen Gain, yapay zeka tabanlı algoritması ve güncel içerik alternatifleri ile izleyicilere kendi akışlarını kazandırmayı amaçlıyor.

engin günaydın devin özgün çınar gain

'Kızıl Goncalar'a veda eden Hazal Türesan'ın yeni projesi belli oldu 'Kızıl Goncalar'a veda eden Hazal Türesan'ın yeni projesi belli oldu

ENGİN GÜNAYDIN VE DEVİN ÖZGÜN ÇINAR'IN DİZİSİ 10 BİN ADIM GAİN'DE

Gain aynı zamanda bağımsız video içerik yaratıcılarını da desteklemek, sektörde çok sesliliğe ve özgün üretimlere önem veren bir yayın politikası izleyeceğini aktardı.

Platformda, başrollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın rol aldığı 10 Bin Adım isimli dizi tanıtıldı. 

engin günaydın devin özgün çınar gain dizi

Engin Günaydın'ın başrolünü oynadığı 10 Bin Adım'ın konusu ise şöyle: 

İki eski sevgili Ezgi ve Memet, her gün birlikte yürüyerek 10 bin adım atmaya karar verirler. Kestirme yollar yolu uzatır, bütün küçük hesaplar patlar, başlarına gelmeyen kalmaz. Ama onlar yine de her gün adım sayarı çalıştırır.

Engin Günaydın dizisiyle ilgili, "10 Bin Adım ilk iki bölümü ile şimdi Gain’de yayında" paylaşımı yaptı.

Editör: TE Bilişim