Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam 43’üncü bölümü yayınlanan programda dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyununda heyecan doruğa çıktı. 
Meksika mutfağının ön plana çıktığı gecede şefler yarışmacılardan Tortilla çorbası, sucuklu karides taco, tamale, etli fasülyeli enchilada, börülceli mole (domates alçalı sos eşliğinde), arroz con leche, guacamole sos yapmasını istedi.

18 Eylül TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 18 Eylül TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Celal’in kaptanlığındaki mavi takım kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununa giderek eleme potası için aday vermek zorunda kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Bireysel dokunulmazlık için mücadele eden kırmızı takım yarışmacılarından Danilo Şef’in özel tabağı olan kuzu incik yemeği yapılması istendi.
Yarışmacılara bu yemek için 45 dakika süre verilirken, sürenin sonunda en iyi 4 tabağın sahibi Eray, Gülşah, Emir ve Uğur oldu. Şeflerin yaptığı oylama sonucunda ise bireysel dokunulmazlığı Eray kazandı.
Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray, eleme adayı olarak Özgül’ü işaret etti. Takım arasında yapılan oylama sonucunda ise, eleme adayı olan ikinci yarışmacı Duygu oldu.

Editör: TE Bilişim