Dizilerin sezon finali yaptığı her dönemde Aşk-ı Memnu’yu yayına alan Kanal D, karantinada da aynı diziyi izleyici ile buluşturdu. Fakat bu kez her sabah yayınlanan dizinin en küçük yakınlaşma sahneleri bile makaslandı.

Bihter ve Behlül’ün tutkulu yasak aşkını konu alan Aşk-ı Memnu; yayınlandığı dönemde de, tekrarı yayınlandığı dönemlerde de en fazla konuşan dizi olmayı başardı.

Medyafaresi’nin haberine göre, Kanal D ekibi diziye damgasını vuran aşk sahnelerini tek tek kesti.

Behlül ve Bihter'in aşkına uygulanan sansür diziyi izlenemez bir hale getirdi. Kopuk diyaloglar ve sürekli atlanan sahnelerin olduğu bir dizi haline gelen Aşk-ı Memnu'nun olay yaratan öpüşme sahnelerinden eser kalmadı.

DİZİNİN KONUSU NE?

Aşk-ı Memnu dizisi, amcasının genç karısını baştan çıkaran Behlül ile deli gibi aşık olan Bihter’in ateşli aşkını konu alıyor. Yayınlandığı dönemde öpüşme sevişme sahneleri diziye Türk televizyon tarihine damga vurmuştu.

NE YAŞANDI?

Doğan Yayın Grubu birçok medya kuruluşu ile birlikte Kanal D’yi de bünyesinden çıkararak Demirören Yayın Grubuna devretmişti. Bu devirden sonra yayın kuruluşlarının politikaları yavaş yavaş değişmeye başlamıştı. Bunun en belirgin örneği de bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu’da görüldü.

Narin'in anne ve abisi tutuklandı! Narin'in anne ve abisi tutuklandı!

Editör: TE Bilişim