Ele aldığı her olayla Türkiye’nin gündemine oturan Müge Anlı, Ferdane Kurt ile 3 yaşındaki oğlunun cinayetini ele aldı.

43 yaşındaki Ferdane Kurt, 3 yaşındaki oğlu ile kaldığı otelde; C.Y. adlı şahsın odasında iple boğularak öldürülmüştü. Ferdane Kurt’un büyük oğlu Can Bozkurt, annesinin cinayetinin aydınlatılması için Müge Anlı’ya başvurdu.

Müge Anlı, bu sabah yayınlanan programın canlı yayınında Ferdane Kurt ve 3 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren C.Y.’nin Başakşehir’de saklandığı tekstil atölyesinde yakalandığı bilgisini paylaştı.
İfadesinde cinayeti kabul eden katil zanlısı C.Y.’nin İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkış anı, Müge Anlı’nın programında naklen yayınlandı. Anlı, katil zanlısının 10 gün süren kaçış öyküsünün detaylarını tek tek anlattı.

Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu? Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu?

“KISKANÇLIKTAN ÖLDÜRMÜŞ..”

Müge Anlı, Ferdane Kurt’un 2 haftadır otelde kaldığına dikkat çekerek 37 yaşındaki katil zanlısı C.Y.’nin emniyetteki ilk ifadesinde kıskançlık yüzünden işlediğini söylediğini aktardı.

LABİRENT TAKTİĞİ İLE YOLCULUK

Anlı’nın anlattıklarına göre günlerce hiç kimseyle temasa geçmediği gibi cep telefonu da kullanmayan katil zanlısının, Bayrampaşa’daki otelden ayrıldıktan metroya binerek Yenikapı’ya, oradan da ters istikametteki Şirinevler’e daha sonra otobüsle Yenibosna’ya gittiği tespit edildi. Yenibosna’da minibüse binen zanlı, Güvercintepe yönüne giderken yolda inip aynı güzergahta arkadan gelen başka bir minibüse daha binerek labirent taktiği ile yolculuk ettiği ortaya çıktı.
 

Editör: TE Bilişim