Başrollerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in paylaştığı, FOX TV ekranlarının iddialı dizisi Sen Çal Kapımı, Cumartesi geceleri izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 23 Ocak Cumartesi akşamı 28’inci bölümüyle ekranlara gelecek olan Sen Çal Kapımı’nın yeni bölümünde düğün heyecanı yaşanacak.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in Düğün Telaşı!

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Kınada yaşananlar Eda ve Serkan’ı yıldırmadı. İkili düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Serkan bir yandan da işleri aksatmadan sürdürmeye çalışıyor. 

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in Düğün Telaşı!
Aileler arasındaki farklar bir yandan, kısa zamana sıkışan hazırlıklar diğer yandan Eda ve Serkan üzerinde gerginlik yaratır. Erkeklerin bekarlığa veda tatiline çıkmaya karar vermesi kızları sinirlendirir ve onlara bir sürpriz yapmaya karar verirler.

Ali Sabancı, geçirdiği tekne kazasını anlattı: "Uyandığımda ilk sorduğum soru 'Herkes hayatta mı?' oldu" Ali Sabancı, geçirdiği tekne kazasını anlattı: "Uyandığımda ilk sorduğum soru 'Herkes hayatta mı?' oldu"

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in Düğün Telaşı!
Bu sırada şirkette gözden kaçan ve aksayan iş problemlerinin başlarına açacağı sorunlardan habersiz eğlenen Eda ve Serkan’ı düğün günü bekleyen birden fazla sürpriz vardır.

Editör: TE Bilişim