ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman, yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı diziye geçtiğimiz günlerde birçok yeni isim katılmıştı. Bu isimlerin başında gelen Cüneyt Arkın, izleyiciyi en çok heyecanlandıran isim olmuştu.
Fenomen dizinin yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla beraber Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın anında gündeme girdi. 
 
Yayınlanan yeni fragmanda “Vaktidir gayri, iz sürüp yol açıp devlet olma vaktidir” sözü dikkat çekerken, Cüneyt Arkın’ın oynadığı sahnenin ekranlara gelmesiyle izleyiciler büyük heyecan yaşadı. 

Sosyal medyada birçok kullanıcı Arkın’ın oynadığı sahneyi kesip “İşte efsane geri döndü” yorumunu yaparken, Cüneyt Arkın da dizinin yeni sezon tanıtımını twitter hesabından paylaştı.

Ali Sabancı, geçirdiği tekne kazasını anlattı: "Uyandığımda ilk sorduğum soru 'Herkes hayatta mı?' oldu" Ali Sabancı, geçirdiği tekne kazasını anlattı: "Uyandığımda ilk sorduğum soru 'Herkes hayatta mı?' oldu"


YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Kuruluş Osman’ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağına dair bir açıklama yapılmazken, resmi hesaptan yapılan açıklamada “yakında” ifadesi kullanıldı.
YENİ SEZONDA KİMLER OLACAK?
Sevilen dizi kadrosuna kattığı isimlerle daha yayınlanmadan adından sıkça söz ettirmişti. Kadroya son olarak Seray Kaya’nın dahil olduğu duyurulurken, Seray Kaya ile birlikte Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Bahtiyar Engin, Emin Gülsoy ve Ahmet Yenilmez gibi isimler de dahil olmuştu.

Editör: TE Bilişim