MasterChef Türkiye'nin, 11 ekim pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ebru'nun kaptan olduğu kırmızı takım, oynanan 3 dokunulmazlık oyununu kaybetti. Eray dışında tüm kırmızı takım yarışmacılarının elemeye kaldığı MasterChef'in eleme oyunlarında zor anlar yaşandı.

MASTER

Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından Bottarga (Kefal havyarı) ana malzemesiyle bir yemek hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda Bottarga ile yapılan ürünleri tadan jüri şefler Serhat, Berker, Tanya'nın yapmış olduğu yemekleri beğendi ve bu üç isim MasterChef'te yoluna devam etmeye hak kazandı.

ELENEN YARIŞMACI BELLİ OLDU

İkinci ve en zor eleme oyununa kalan ise Ebru, Sefa ve Walison oldu. Son üçe kalan yarışmacılar, Somer Şef'in kendi yorumuyla hazırladığı hamsi kuşu yemeğini yapmaya çalıştı. Hamsi kuşu yemeğiyle şeflerin karşısına çıkan yarışmacılardan arasından en başarılı isim Sefa oldu.

Son ikiye kalan Ebru ve Walison büyük heyecan yaşadı. Tabağında eksik ürün olan Walison şeflerin kararıyla MasterChef'e veda etti.

MASTER

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Walison'la birlikte son ikiye kalan Ebru ise, şeflerin kararı sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Walison'un elenmesinin ardından konuşan Ebru, "Walison'un elenmesine çok üzüldüm. Kendim burada kaldığıma bile sevinemedim. Walison gerçekten çok iyi bir insan. Onunla dışarıda da görüşmek istiyorum. Bu hafta takımıma alırken ona güvendiğim ve bir şeyler bildiği için almıştım" ifadelerini kullandı.

EBRU

WALİSON MASTERCHEF'E VEDA ETTİ

Böyle zam görülmedi! Huzurevi fiyatlarındaki değişiklik huzur kaçırır nitelikte! Böyle zam görülmedi! Huzurevi fiyatlarındaki değişiklik huzur kaçırır nitelikte!

MasterChef'e veda eden Walison ise, 'Ben mutluyum, çünkü MasterChef'te yarıştım. Hissediyorum güzel bir şey yaptım. Rüya gibiydi burası. Hep pozitif düşünüyorum, inanamıyorum MasterChef Türkiye 2020'de Walison yaptı' açıklamasında bulundu.

WALİSON

Masterchef'e veda eden Walison'dan ilk paylaşım geldi. "Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum." diyen Walison yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"ŞİMDİ DAHA TÜRK HİSSEDİYORUM"

“Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum. Büyük zorlukların üstesinden geldiğim başka bir dil hiç görmediğim yemekler ve hayatım için başka güzel öğrenim yaşadığım inanılmaz bir 3 hafta oldu. Tüm ekibe birlikte geçirdiğimiz eğlenceli zamanlar için teşekkür ederim. Türkiye beni kucakladığı için çok gururlu ve şimdi daha Türk hissediyorum. Şimdi hayat devam ediyor ve birçok sürprizle hadi bakalım.”

Öte yandan Walison yaptığı paylaşımda 3 şefe de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim