TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de dün gece yeni haftanın takım kaptanları ve takımları belirlendi. Takım kaptanlığını kazanabilmek için yarışan yarışmacıların mücadelesi nefes kesti. 

MasterChef Türkiye’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Yarışmanın ünlü şefleri, kaptanlık oyununda yarışmacılardan soğuk ve sıcak sandviç çeşitleri yapmalarını istedi. 3 etaptan oluşan kaptanlık oyununu son ayağında ise eggs benedict yapıldı.
3 etaptan oluşan kaptanlık oyununda yarışmacılar ilk turda soğuk sandviç hazırladı. 15 dakikalık sürenin sonunda en başarılı 9 yarışmacı sonraki tura geçmeyi başardı. Şefler, sandviçini tabaksız sunan MasterChef Serhat’ın sandviçini değerlendirmeye almadı. 

MasterChef Türkiye’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlk turdaki en başarılı yarışmacılar Eray, Furkan, Ayyüce, Ebru, Emir, Barbaros, Berker, Özgül ve Sefa oldu.
Kaptanlık oyununun ikinci ayağında yarışmacılardan sıcak sandviç istendi. Tıpkı ilk turda olduğu gibi yarışmacılara yine 15 dakika süre verildi. Şefler kendilerine sunulan sıcak sandviçlerin tadına baktıktan sonra Eray, Emir, Barbaros ve Sefa’nın finale kaldığını açıkladı.

MasterChef Türkiye’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Kaptanlık oyununda finale kalan yarışmacılardan eggs Benedict yapmaları istendi. Şefler, bu yemek için yarışmacılara 20 dakika zaman tanıdı.

MasterChef Türkiye’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Eray, Sefa ve Emir son üçe kalan kişiler olurken, şeflerin oybirliği ile mavi takımın kaptanlığını kazanan yarışmacı MasterChef Eray oldu.
3 etaptan oluşan kaptanlık oyununu kazanan MasterChef Eray, kırmızı takımın kaptanlığına Emir’i seçti. Eray, Emir’i seçmesinin sebebi olarak da Emir’in kendisini küçümsemesi olduğunu söyledi.

MAVİ VE KIRMIZI TAKIMDA KİMLER VAR?
Eray ile Emir takım kaptanları olarak mavi ve kırmızı takımları oluşturdu.

MasterChef Türkiye’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Mavi takımın kaptan Eray takımına Furkan, Serhat, Uğur, Esra, Ayyüce ve Ebru’yu seçerken, kırmızı takımın kaptanı Emir de, Barbaros, Berker, Özgül, Sefa ve Tanya’yı takımına aldı.

MasterChef Türkiye’de Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?
Takım kaptanları ve takımların belli olmasının ardından mavi takım kaptanı Eray ile kırmızı takım kaptanı Emir arasında oynanacak düello öncesi Somer Şef, düelloyu kazanacak ismin elde edeceği avantajı açıkladı. Buna göre kaptanlar düellosundan galip çıkacak yarışmacı, karşı takımdan istediği bir yarışmacıyı alıp kendi takımından da bir yarışmacıyı da diğer takıma verebilecek.
Kaptanlar düellosunda Eray ve Emir’e ton balığı verildi ve yaratıcı yemek hazırlamaları istendi.

Polatlar davasında ikinci gün! Polatlar davasında ikinci gün!

45 dakikalık sürenin sonunda Eray ve Emir’in tabağını tadan şefler, düellonun galibini açıkladı.
Kaptanlık oyununda zafere ulaşan Eray, kaptanlar düellosunda da kazanan isim oldu. Eray, kazandığı avantaj karşılığında kırmızı takımdan Barbaros’u mavi takıma çekerek, kendi takımındaki Ebru’yu da kırmızı takıma verdi.

Editör: TE Bilişim