MasterChef Türkiye 2020, TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya başladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri olduğu yarışmada, yarışmacı seçmeleri devam ediyor.

MasterChef Türkiye’ye ‘Sinan’ Damgası! Verdiği Cevaplarla…

KAYA LEVREĞİ İLE ŞEFLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI…

Yarışmanın 20 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümüne 18 yaşındaki Sinan damga vurdu. Sinan, hazırladığı karnıbaharlı kaya levreği yemeğiyle şeflerin beğenisini kazandı.

MasterChef Türkiye’ye ‘Sinan’ Damgası! Verdiği Cevaplarla…

Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu? Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu?

CEVAPLARIYLA DA ŞAŞIRTTI…

MasterChef yarışmasının elemelerine katılan 18 yaşındaki Sinan, tam bir MasterChef hayranı çıktı ve şefleri oldukça etkiledi. 2019 sezonuyla alakalı şeflerin zor sorularına yanıt veren Sinan, cevaplarıyla oldukça şaşırttı.

Geçtiğimiz sezonun tüm bölümlerini iki defa izlediğini söyleyen Sinan, şeflerin geçen seneyle ilgili sorularını da anında yanıtladı.

Karnıbaharlı kaya levreğini, derisi çıtır bir şekilde pişirmeyi başaran genç şef adayı, jüriyi de kendisine hayran bıraktı. Sinan üç jürinin de ‘evet’ oylarıyla düellolara kalma fırsatını yakaladı.

Editör: TE Bilişim