MasterChef Türkiye 2020, TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri olduğu yarışmada, final turu heyecanı yaşanıyor.

Böyle zam görülmedi! Huzurevi fiyatlarındaki değişiklik huzur kaçırır nitelikte! Böyle zam görülmedi! Huzurevi fiyatlarındaki değişiklik huzur kaçırır nitelikte!

PİŞMEMİŞ TART YAPINCA…

Yarışmanın 5 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde gergin anlar yaşandı. Final turunda şefler yarışmacılardan orman meyveli tart yapmalarını istedi. Yarışmacılar 40 dakikalık süre içinde şeflerin istediği tartı yapmaya çalıştı. Ancak yarışmacı Furkan Yalçın, tadım sırasında şeflerin önüne pişmemiş tartı koydu.

MasterChef’te Ortam Gerildi! Mehmet Şef Yarışmacıyı Stüdyodan Kovdu…

VERDİĞİ CEVAP ŞOK ETTİ…

Mehmet Şef, genç aşçı adayına tartın neden pişmediğini sordu. Yarışmanın ilk gününden bu yana Furkan ile yıldızı bir türlü barışmayan Mehmet Şef, yarışmacının kendisine verdiği cevapla çılgına döndü.

MasterChef’te Ortam Gerildi! Mehmet Şef Yarışmacıyı Stüdyodan Kovdu…

“HEMEN DIŞARI ÇIK…”

Furkan tartın pişmemesi için “Benlik bir sıkıntı değil. Bu ekipman sıkıntısı” dedi. Bu cevapla sinirlenen Mehmet Şef ise “Burada onca yarışmacı var. Ama sadece sana mı ekipman sıkıntısı var? Her defasında ayrı bir şey bahane buluyorsun. Dışarı çık. Hemen dışarı çık” sözleriyle yarışmacıyı stüdyodan kovdu.

MasterChef’te Ortam Gerildi! Mehmet Şef Yarışmacıyı Stüdyodan Kovdu…

Furkan ise önlüğünü çıkartarak stüdyodan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim