MasterChef Türkiye 2020, TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri olduğu yarışmada, final turu heyecanı yaşanıyor.

“HEP BAHANE Mİ ÜRETECEKSİN?..”

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde, önceki gün stüdyodan kovulan Furkan Yalçın da yer aldı.

Şef Mehmet Yalçınkaya, Furkan'a uyarılarda bulunarak “Buradaki herkes biliyor ki herkese aynı ocak, tava, tencere veriliyor. Arkadaki arkadaşlar ürünleri herkese tartarak aynı miktarda veriyor. Buradaki 12 yarışmacı tartını bitirmiş, pastacı kremasını yapmış ve orman meyvelerini de dizmişti. Sen bunu neyle açıklayacaksın? MasterChef'te ana kadroya kalınca da bu olaylar devam edecek mi? Sen hep sürekli bahane mi bulacaksın?” dedi.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Stüdyodan Kovmuştu! ‘Fanlarınızın Gazına Gelip…’

“KAFANIZA GÖRE HAREKET EDERSENİZ…”

Yarışmacılara sosyal medya uyarısında da bulunan Yalçınkaya, “Fanlarınız falan bizi hiç ilgilendirmez. Siz o fanların gazına gelip burada kendi kafanıza göre hareket ederseniz gidersiniz” şeklinde konuştu.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Stüdyodan Kovmuştu! ‘Fanlarınızın Gazına Gelip…’

ŞEFLERDEN ÖZÜR DİLEDİ…

Stüdyodan kovulan Furkan ise şeflerden özür diledi. “Çıkardığım üründe hayal kırıklığına uğramıştım ve bundan dolayı gelişti” diyen Furkan sözlerine şöyle devam etti: “İstemeden bir saygısızlık yaptım sesimi yükselterek. Şeflerime karşı asla sesimi yükseltmem. Sizden ve şeflerimden özür dilerim.”

Bu konuşmanın ardından jüri üyesi Somer Sivrioğlu ise “Bizim için konu kapanmıştır” dedi.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Stüdyodan Kovmuştu! ‘Fanlarınızın Gazına Gelip…’

Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu? Sandık Kokusu, 2. sezona hızlı giriş yaptı! Sandık Kokusu'nun yeni bölümünde neler oldu?

NE OLMUŞTU?..

Yarışmanın 5 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde gergin anlar yaşanmış, şeflerin istediği orman meyveli tartı pişiremeyen yarışmacı Furkan Yalçın bahane olarak “Benlik bir sıkıntı değil. Bu ekipman sıkıntısı” demiş ve ardından da Mehmet Yalçınkaya tarafından stüdyodan kovulmuştu.

MASTERCHEF FURKAN YALÇIN KİMDİR?

Furkan Yalçın, 20 yaşında. Pastacı. 6 senedir bu mesleği yaptığını ve okulunu okuduğunu söyledi.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Stüdyodan Kovmuştu! ‘Fanlarınızın Gazına Gelip…’

Kendini geliştirmeye ve bir şeyler öğrenmeye açık bir insan olduğunu belirten Furkan Yalçın, geçen sene de MasterChef Türkiye’ye katılmış. İlk turda elendikten sonra kendini daha geliştirdiğini söyleyen Furkan Yalçın, bu sefer Mehmet şef ve Somer şefin evet oyları ile ikinci tura çıkmayı başardı.

Editör: TE Bilişim