Oyuncuların ve menajerlerin hayatını ele alan Star TV’nin yeni dizisi Menajerimi Ara tüm hızıyla sürüyor. Dün akşam ikinci bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan dizi, TOTAL’de 4.90 izlenme oranı, 15.00 izlenme payı, AB’de 6.31 izlenme oranı, 18.00 izlenme payı ve 20+ABC1’de 5.77 izlenme oranı, 16.93 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu.
İkinci bölümün bitmesiyle birlikte yayınlanan üçüncü bölüm fragmanında izleyenlere Çağatay Ulusoy sürprizi yapıldı.

Narin'in anne ve abisi tutuklandı! Narin'in anne ve abisi tutuklandı!

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?
Fragmanın sonunda ortaya çıkan Ulusoy, dizinin yeni bölümünde Fransız ortaklı bir filme başlayacakken kendisini yılda birkaç kez inzivaya çektiği ve yerini kimsenin bilmediği bir kulübeye kapatacak. Ulusoy’un yaptığı bu davranış menajeri Feris (Canan Ergüder) ve onun asistanı Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) stresli günler yaşatacak. Bir türlü ulaşılamayan yakışıklı oyuncuyu bulmak için asistan Dicle’nin verdiği çabaları izleyeceğimiz yeni bölümde Çağatay Ulusoy, bir anda şöhrete kavuşan Barış’a (Deniz Can Aktaş) sektörle ilgili önemli nasihatlerde bulunacak. 

Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtlak’ın yazdığı, yönetmenlik koltuğuna Ali Bilgin’in oturduğu Menajerimi Ara dizisi her Salı akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında.

Editör: TE Bilişim