FOX TV’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Mucize Doktor’un dün yayınlanan son fragmanında istifa şoku yaşandı. Taner Ölmez’in canlandırdığı Doktor Ali Vefa’nın istifa ettiğini söylemesi fragmana damga vurdu.

Narin cinayeti soruşturmasında son gelişmeler Narin cinayeti soruşturmasında son gelişmeler

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR 
Sevilen dizinin son bölümünde Ali Vefa, iki olasılıkla karşı karşıya kalmıştır. Birincisi Adil’in gittikçe kötüleşen durumudur. Kimse Ferda’nın babasını ameliyat etmeme kararını bir türlü değiştirememiştir. İkinci olasılık ise bebeğin akıbetidir; Beliz, Ferman’ın tüm baskılarına rağmen bebeği evlat edinmek istemez. Zaman hem Adil için hem de bebek için daralırken, Ali’nin aklına gelen bir çözüm herkese umut olmuştur.

YENİ BÖLÜMDE ALİ VEFA VEDA EDİYOR
Tanju’nun Ali Vefa’ya “Bunca olayın üstüne bir de laçkalık yaparsan kapının önüne koyarım” sözlerini söylemesi üzerine Ali Vefa  istifa ettiğini söylüyor. Ali Vefa’nın şok istifası başta Ferman ve Nazlı’yu üzerken, hastanedeki herkesi üzüyor. Tanju’ya istifa kararını söyledikten sonra eşyalarını toplayan Ali Vefa’nın “Elveda Berhayat Hastanesi seni tanımak çok güzeldi” yeni bölüm fragmanına damga vurdu.

Editör: TE Bilişim