Böyle zam görülmedi! Huzurevi fiyatlarındaki değişiklik huzur kaçırır nitelikte! Böyle zam görülmedi! Huzurevi fiyatlarındaki değişiklik huzur kaçırır nitelikte!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği 'Güldür Güldür Show'un yeni çekimlerinin başlamasına sayılı günler kala, sürprizler de yavaş yavaş açıklanıyor. Bu sezon, 'Güldür Güldür' ekibine oyuncu Dağhan Külegeç dahil oldu.

'Güldür Güldür'ün sosyal medyasında paylaşılan gizemli fotoğrafı, hayranları tarafından hemen tanındı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Aranızda bu gülüşün sahibini tanıyan var mı? Gözler Yeni sezonda o da aramızda" notuna yer verildi.

güldür güldür

Güldür Güldür sezon finalinin ardından yaprak dökümü yaşamıştı. Programa Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve ünlü sunucu Evrim Akın veda etmişti.

DAĞHAN GÜLEGEÇ KİMDİR?

Oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak'ın çocuğu olan Türk dizi oyuncusu Dağhan Külegeç, 18 Ekim 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Yüksek eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini Baba Bana Reyting Al dizisiyle yaşadı. Ali Tarhan tarafından yönetilen McDonald's reklamında ilk kez bir reklam filminde oynadı .

Dağhan Külegeç 29 bölüm süren bu dizide 27 bölüm rol almıştır. Külegeç, bu dizinin sona ermesinden sonra yine aynı kanalda 2005 - 06 yılları arasında Jilet Metin karakteriyle Hırsız - Polis dizisinde sevenleriyle buluştu. Dağhan Külegeç’i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında başlayan ve ilk defa başrol oynadığı TV dizisi Kavak Yelleri isimli gençlik dizisi oldu. Dizide Efe Kaygısız rolünü canlandırdı. 2009 yılının sonunda diziye konulan bir araba kazası sahnesiyle kadrodan ayrıldı ancak 2010 - 11 yıllarında hayranlarının yoğun isteği üzerine diziye geri dönerek büyük bir sürpriz yaptı.

dağhan

Editör: TE Bilişim