TRT ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Payitaht Abdülhamid, 5. sezonuyla ekranlara dönmek için kolları sıvadı. İddialı kadrosuyla dikkat çeken dizi, yeni sezonda da kadrosunu güçlendirerek ekranlara güçlü bir dönüş yapmayı planlıyor.
Başrollerini Bülent İnal ile Özlem Conker’in paylaştığı Payitaht Abdülhamit, geçtiğimiz günlerde yeni sezon çekimlerine başladı. Fenomen dizinin yeni sezon kadrosuna, İsmail Hakkı, Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı ve Ali Buhara Mete gibi isimler dahil oldu. İddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizide oyuncular Covid-19 tedbirleri kapsamında set çalışmalarına başladı.

YENİ SEZONDA KİMLER KİMİ CANLANDIRACAK?
İsmail Hakkı: Dizinin yeni sezon kadrosuna katılan İsmail Hakkı, Komiser Eşref Aziz karakterini canlandıracak. Eşref Aziz, gelenekçi, gözü pek, vatanına, sultanına ve bayrağına söz ettirmeyen karakteriyle dikkat çekiyor. Komiser Eşref Aziz, gündüzleri üniformalı olsa da geceleri kabadayı kimliği ile faili meçhul cinayetleri çözen bir karakter.


Hakan Bilgin: Tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde sıkça rol alan Hakan Bilgin, sevilen dizide Ermeni Devrim Konfederasyonu’nun üç büyük kurucusundan biri olarak Mika karakterine hayat verecek.


Alara Turan: Ekranların genç ismi Alara Turan, fenomen dizide 5. Murat’ın kızı, Abdülhamid’in yeğeni, Aliye Sultan’ın ablası Fatma Sultan olarak yer alacak. Babasının yaşadıklarından dolayı Aldülhamid’i suçlayan Fatma Sultan’ın Abdülhamid’e göstereceği tavır merak konusu.


Cansu Fırıncı: Çılgın, zeki ve saplantıları olan İzak Fernandez karakterini canlandıracak. Fernandez’i Abdülhamid’e karşı ekonomik saldırılarıyla ekranlarda göreceğiz.

ÖZEL HABER | Dilek İmamoğlu: "Biz bugünlere bugün ya da dün gelmedik. Herkes biliyor!" ÖZEL HABER | Dilek İmamoğlu: "Biz bugünlere bugün ya da dün gelmedik. Herkes biliyor!"


Ali Buhara Mete: Tarihi bir şahsiyeti canlandıracak olan Ali Buhara Mete, Manyasizade Refik bey olarak tanınan gizemli, bilgiç tavrı ile etrafındakileri etkileyebilen Manyas karakterini canlandıracak.

Mehmet Korhan Fırat, diziye Payitaht’ın bütün Ermeni külhanbeyleri ve küçük çaplı kabadayılarının emrinde olduğu Tatavlalı karakteri ile giriyor.


Yılmaz Merdaneli, Payitaht’a Batılı devletler tarafından desteklenen Avlonyalı Sadrazam Ferit Paşa karakteri ile giriyor.


Burak Haktanır, Payitaht’a Komiser Aziz’in has adamı Eskidarlı Vahap karakteri ile katılacak. Görüntüsünün aksine bitirim kimliği ve kaytan bıyıkları ile kavga ve çatışmanın içinde izleyeceğimiz Eskidarlı Vahap’ı kendisine verilen görevlerin ve emanetlerin peşinde bir karakter olarak seyredeceğiz.


Eren Dinler, Payitaht’ın yeni sezonunda Talat Paşa’yı canlandıracak


Gökşin Saraç, Payitah’ın 5. sezonuna, 5.Murat'ın kızı, Abdülhamid'in yeğeni Aliye Sultan olarak giriyor.

Editör: TE Bilişim