BBC Studios’un Doctor Foster adlı dizinin Türkiye uyarlaması olan, Med Yapım ve Mednova’nın yapımcılığını üstlendiği Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz, dün akşam 7. Bölümüyle ekranlara geldi.
Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda Melis Sezen ve Özge Özder gibi isimler de yer alıyor.
Yayınlandığı her bölümle ses getiren Sadakatsiz’de dün gece sürpriz gelişmeler yaşandı.
Eşinin kendisinin aldattığını öğrenen Asya’nın yaptığı hamleler Volkan’ı zor durumda bırakırken, Asya aynı zamanda Derin’in babası Haluk’u da yanına çekerek güç kazanmaya çalıştı.
Zor durumda kalan Volkan, Nil’in sevgilisi Selçuk’u kullanarak Asya’ya iftira attırdı. Suçlamalarla karşı karşıya kalan Asya’nın hastanedeki işine son verildi.

“BU ŞEHRİ TERKETMEK ZORUNDA KALACAKSIN!”

Sadakatsiz’e Damga Vuran Tehdit Sahnesi! ‘Sana Öyle Şeyler Yapacağım ki..’
İşinden olan Asya, Volkan’ın yardımcısı Serap’ı yanına çekerek avukatıyla birlikte başka bir plan yaptı.

Ali Sabancı, geçirdiği tekne kazasını anlattı: "Uyandığımda ilk sorduğum soru 'Herkes hayatta mı?' oldu" Ali Sabancı, geçirdiği tekne kazasını anlattı: "Uyandığımda ilk sorduğum soru 'Herkes hayatta mı?' oldu"

Sadakatsiz’e Damga Vuran Tehdit Sahnesi! ‘Sana Öyle Şeyler Yapacağım ki..’

Asya hem çocuğunun velayetini almak için çalışırken hem de Volkan’ı parasız bırakmak için harekete geçti. 
Asya’nın yaptığı hamleler karşısında ne yapacağını şaşıran Volkan, son çare olarak Asya’yı tehdit etmeye karar verdi. Volkan, Asya’ya “Sana öyle şeyler yapacağım ki, bu şehri terk etmek zorunda kalacaksın” dedi.

Editör: TE Bilişim