Star Tv'de yayınlanan başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in oynadığı Sefirin Kızı son olarak 17. bölümüyle sezon finaline girmişti.

Dizinin 2. yeni sezonu ne zaman başlıyor? sorusu izleyicilerinin gündeminde. Heyecanın kaldığı yerden devam edeceği Sefirin Kızı'nda Sancar ve Nare'nin kavgası sürerken Gediz, Nare'yi kazanmak için artık harekete geçiyor. Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?

Sefirin Kızı yeni sezon 18. bölümüyle 7 Eylül Pazartesi akşamı Star TV'de olacak.

SEFİRİN KIZI 2.SEZON 18.BÖLÜM FRAGMANI

SEFİRİN KIZI HİKAYESİ VE OYUNCU KADROSU

sefirin kızı

Sefirin Kızı Hikayesi ve Oyuncu Kadrosu Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz. Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa'ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar'ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür. Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar'ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

Engin Akyürek - Sancar Efeoğlu

Neslihan Atagül Doğulu - Nare

Uraz Kaygılaroğlu - Gediz

İrem Sak'ın acı günü: Babasını son yolculuğuna uğurladı İrem Sak'ın acı günü: Babasını son yolculuğuna uğurladı

Doğukan Polat - Yahya

Hivda Zizan Alp - Elvan

Özlem Çakar Yalçınkaya – Refika

Erhan Alpay – Akın

Erdal Küçükkömürcü - Güven

Gonca Cilasun - Halise

Tülin Yazkan – Menekşe

Esra Kızıldoğan - Müge

Cemre Öktem – Zehra

Edip Tepeli - Kavruk

Ömer Beren Gençalp - Melek
 

Editör: TE Bilişim