Ekranların en çok tartışmaya yol açan dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezona bomba gibi başladı. Çarşamba akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 54. bölümde ne oldu?

Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes Genco tarafından kaçırılır. Genco hain planlarını harekete geçirirken, Tahir, Nefes'i son anda hastaneye yetiştirir. Nefes'i ve doğacak çocuğunu kaybetme korkusu yaşarken, olaydan sorumlu tuttuğu Genco'dan intikam almaya gider. Bu sırada Genco'nun yıllar önce zarar verdiği genç bir kız ortaya çıkar. Genco'nun yaptığı kötülüklerin cezasını çekme zamanı gelmiştir. Nefes bölümün sonunda, "Sadece Türkiye'de değil, dünyada kadın olmak zor" cümlesiyle kadına şiddet konusuna göndermede bulunur. 

17 Eylül 2024 TV Yayın Akışı: Bugün hangi diziler var? 17 Eylül 2024 TV Yayın Akışı: Bugün hangi diziler var?

Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı yayınlandı

Kadına şiddeti engellemek ve farkındalık yaratmak amacıyla çekilen dizi, rahatsız edici sahneleriyle çok defa gündeme gelmişti. Başından talihsiz olaylar geçen Nefes, yaşadığı olayları geride bırakmaya çalışırken bir yandan da şiddet gören kadınlara yardım etmeye çalışarak, izleyiciye mesaj veriyor. Dizi, 55. bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Sen Anlat Karadeniz 55. bölüm fragmanı yayında.

Editör: TE Bilişim