Yasak Elma dizisinde Çağatay rolüyle izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Berk Oktay, dizi ve özel hayatıyla ilgili merak edilen soruları magazinburada.net'e açıkladı.

berk oktay yasak elma

"YASAK ELMA'DA BİR KADIN KARAKTER ÖLECEK"

FOX TV ekranlarının sansasyonel dizisi Yasak Elma'da bir kadın karakterin öleceğini söyleyen Berk Oktay, "Kim ölecek bilmiyorum ama bir ölü bir yaralı var onu söyleyebilirim" dedi.

O İSİM NİLPERİ ŞAHİNKAYA

Setten gelen son bilgilere göre, dizide Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya'nın silahlı baskın sonucu ölerek fenomen diziye veda edeceği öğrenildi. Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Cansu karakterinin yerine bir başka kadın karakterin gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

nilperi şahinkaya

"YILDIZ'I TAKDİR EDİYORUM"

Güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşayan Berk Oktay, sevgilisinin Kuruluş Osman dizisinde gösterdiği performansı takdir ettiğini söyledi. Oktay, "Yıldız benden daha çok çalışıyor. Bazen aynı evin içinde birbirimizi göremiyoruz. Çok kısa sürede at binmeyi kılıç kullanmayı öğrendi. Aksiyon adamı bakarsanız benim ama Yıldız zor bir sette çok başarılı bir performans gösteriyor. Hatta bir sahnede adamları kılıçla biçe biçe geliyordu. Şakayla karışık 'sana sırtımı dönmem kolay kolay' diyerek espirisini yaptıım" şeklinde konuştu.

19 Eylül TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 19 Eylül TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

berk oktay yıldız çağrı atiksoy

"TARİHİ BİR KARAKTERİ OYNAMAK İSTERİM"

Osmanlı ve Cumhuriyet tarihine ilgi ve alakasının çok olduğunu söyleyen Berk Oktay, fırsat buldukça Yıldız Çağrı Atiksoy'un Kuruluş Osman setine gidip çekimleri yerinde izlediğini söyledi. Oktay, 'Siz de tarihi bir karakteri canlandırmak ister miydiniz, bu kim olurdu?' sorusunu ise 'Beni tanıyanlar tarihe olan merakımı bilir. O yüzden tabi böyle bir fırsat olursa oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

berk oktay

Berk Oktay, Yasak Elma'nın pandemi ve tam kapanma kuralları gereği finalinin Mayıs sonu ya da Haziran'ı bulabileceğini belirterek yazın bir tatil yapmak istediğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim