Meksika doğumlu ünlü oyuncu Salma Hayek, geçtiğimiz eylül ayında 54. yaşını kutladı. İlerleyen yaşına rağmen fiziğine ve formuna dikkat eden güzel oyuncu adeta gençlere taş çıkarıyor.
Salma Hayek Yıllara Meydan Okuyor! Gençlere Taş Çıkardı..
Şimdilerde The Eternals dizisinde rol almak için hazırlanan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde kendisine dünya çapında ün kazandıran 1995 yapımı Desperado filmi ve meslektaşı Cameron Diaz ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Salma Hayek Yıllara Meydan Okuyor! Gençlere Taş Çıkardı..
Bir magazin dergisine konuşan Hayek, başrolünü oynadığı Desperado filmi ile ilgili anısını paylaştı. Hayek, filmin ilk seçmelerinde kendisi yerine Cameron Diaz’ın uygun görüldüğünü belirterek, Kaliforniyalı oyuncunun soy ismin sebebiyle bu rol için aday olduğunu söyledi. 54 yaşındaki ünlü oyuncu, “O dönem Cameron aşırı ünlüydü. Bense tüm bunları bir şaka sanmıştım” ifadelerini kullandı.

Yorgunluğu biten Adriana Lima, özüne döndü Yorgunluğu biten Adriana Lima, özüne döndü

54 Yaşındaki Salma Hayek Yıllara Meydan Okuyor! Gençlere Taş Çıkardı..

YILLARA MEYDAN OKUYOR
Geçtiğimiz eylül ayında 54. yaşını kutlayan Hayek, aynı zamanda yıllara da meydan okuyor. Hayek, sosyal medya hesabından yaptığı “Tahmin edin kim 54 yaşına giriyor” notunu düştüğü paylaşımla gençlere taş çıkardı.

Editör: TE Bilişim