Ben Affleck ve Rosemund Pike'ın başrolünü oynadığı Kayıp Kız (Gone Girl) filminde Andie Hardy rolünü oynayan İngiliz-Amerikalı model Emily Ratajkowski, 8 yıl önce fotoğrafçı Jonathan Leder'in tecavüzüne mağruz kaldığını açıkladı.

emily ratajkowski siyah bikini

Olayın fotoğraf çekimleri esnasında Leder'in evinde meydana geldiğini söyleyen Ratajkowski, "Elleriyle cinsel organıma dokunup zorla bana sahip oldu" ifadelerini kullandı.

jonathan leder fotoğrafçı

İÇ ÇAMAŞIRI ÇEKİMLERİNDE TECAVÜZE UĞRADIĞINI AÇIKLADI

29 yaşındaki oyuncu ve model Emily Ratajkowski sosyal medyadan 8 yıl önce yaşadığı tecavüz vakasını açıkladı.

Genç model, 2012 yılında bir dergi için çıplak fotoğraflarını çeken fotoğrafçı Jonathan Leder'in kendisine zorla sahip olduğunu itiraf etti.

emily ratajkowski sırt

Emily, fotoğrafçının tacizden bir kaç yıl sonra bir kitap yayınladığını ve kitabında kendisinin rızasını almadan çıplak fotoğraflarını paylaştığını söyledi.

jonathan leder kitap

RATAJKOWSKİ: ÖNCE PARMAKLARI İLE DOKUNDU SONRA ZORLA BANA SAHİP OLDU

Shakira'yı kızdıran davranış: Sahneyi terk etti! Shakira'yı kızdıran davranış: Sahneyi terk etti!

Emily Ratajkowski, bir dergi çekimi için çıplak fotoğraflarını çekecek olan Leder'in evine gittiğini evde iki çocuk bulunduğunu ve bir kadın makyajcının bulunduğunu bildirdi.

emily ratajkowski

Ratajkowski; "İlk önce iç çamaşarı çekimleri yaptık arada bir dinlendik, akşam yemeği sırasında yemek yemedim ama Jonathan, bana içmem için dört bardak şarap doldurdu. Sonra da beni tamamen çırılçıplak soydu. Sonra cinsel organıma dokunmaya başladı. Ben itiraz ettim ama zorla bana sahip oldu" ifadelerini kullandı.

emily ratajkowski kiss

JONATHAN LEDER: EMILY GÜNDEME GELMEK İÇİN BANA İFTİRA ATIYOR

Emily Ratajkowski'nin iddialarına karşın fotoğrafçı Jonathan Leder, Emily'nin gündeme gelmek için kendisine iftira attığını iddia etti.

emily ratajkowski siyah bikini

Leder, “Kimden bahsettiğimizi biliyorsunuz değil mi? ‘Treats!’ dergisinde ve Robin Thicke’in videosunda çıplak olan kız bu. Onun gibi birinin kurban olabileceğine inanmak istiyor musunuz? Kariyerinin bu döneminde ilgi çekmek için böyle taktiklere başvurması utanç verici” dedi.

Editör: TE Bilişim