Latin kökenli Amerikalı pop starı Jennifer Lopez ilerleyen yaşına rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmiyor. 50 yaşına gelen J-Lo lakaplı güzel yıldız Korona virüs ölümlerinin en çok yaşandığı ABD'li hayranları başta olmak üzere moral aşıladı. 

YATIP KALKIP ŞÜKREDİYORUM

Chad McQuenn, hayatını kaybetti! Chad McQuenn, hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz yaz Antalya'da bulunan lüks bir otelde konser vererek Türk hayranlarına müthiş bir şov yapan Jennifer Lopez, bu dönemde sabah akşam Allah'a dua ettiğini söyledi. Lopez "Yatarken ve gözlerimi açar açmaz minnettar olduğum 3 şeyi söylüyorum" dedi.

YAKINDA BİRLİKTE OLACAĞIZ

Jennifer Lopez 119 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından "Bu zamanda düşmek, her şeyin yanlış gittiğini düşünmek, neye sahip olmadığımızı görmek ve cevaplarını bilmediğimiz soruları sormak çok kolay. Ben gözlerimi açar açmaz minnettar olduğum üç şeyi söylemeyi alışkanlık haline getirdim.

Geceleri ise yatağa yatarken o güne dair iyi olan üç şeyi yüksek sesle söylüyorum. Bunlar her şey olabilir. Söylediğim her şeyi gece değiştirmeye çalışıyorum, böylece aynı kalmıyorlar. Pozitif kalın, güvende kalın. Sizi seviyorum, hepinizi özledim. Yakında tekrar birlikte olacağız." açıklaması yaptı.

Editör: TE Bilişim