Hollywood dünyasının en olaylı çiftleri arasında yer alan Johnny Depp ve Amber Heard'ün olaylı ayrılığının yankıları sürüyor. Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından Johnny Deep bir dönem evli kaldığı kendisi gibi oyuncu Amber Heard ile ilgili şoke eden bir itirafta bulundu. Deep, karısı Amber Heard, manken Cara Delevingne ve Tesla'nın sahibi milyarder işadamı Elon Musk'un üçlü ilişki yaşadığını anlattı. 

Müzik sektöründe şok etkisi: Ünlü rapçi kadın ticaretinden tutuklandı Müzik sektöründe şok etkisi: Ünlü rapçi kadın ticaretinden tutuklandı

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, boşanma aşamasında olduğu eski eşiyle ilgili ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya attı. Depp evli oldukları süre içerisinde, milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Heard arasında üçlü ilişki yaşandığını öne sürdü. Ayrıca üçlünün asansör görüntüleri de ortaya çıktı.

Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek dava açan Heard, magazin gündemini oldukça meşgul etmişti. 

Eşinin şiddet de dahil olmak üzere üzerine attığı suçlamaları birer birer çürüten 57 yaşındaki aktör, kendisine yönelik karalama kampanyası başlatan eski eşi Heard'ün karşı mart ayında 50 milyon dolarlık dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Daily Mail'in haberine göre Depp, evlilikleri sürdüğü sırada milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Amber Heard arasında üçlü ilişki yaşandığını iddia etti. Dava dosyasına da giren ve Depp'in Los Angeles'taki evinde bir araya geldikleri iddia edilen üçlüyle ilgili kamera görüntüleri de paylaşıldı.

Daily Mail'in paylaştığı görüntülerde, daha önce Musk ve Heard'ün kaçamağını belgeleyen asansörde, başka bir tarihte Delevingne de görülüyor. 2016'nın son aylarında çekildiği düşünülen görüntülerle ilgili konuşan bina sakinlerinden biri, "Onları asansörde aşağı yukarı inip çıkarken gördüm. Düğmelere tekrar tekrar basıyor ve nasıl çalıştığını anlayamıyorlardı. En sonunda merdivenleri kullandılar" dedi.

Depp'e yakın bir kaynak ise Cara'nın ünlü oyuncu lehine kanıtlar sunabileceğini, Heard'ün Musk ve James Franco'yla olan yazışmalarının da incelenmesinin istenebileceğini belirtti.

Amber Laura Heard Depp kimdir

Google aramalarda merak edilen Amber Heard kimdir sorusuna şöyle kısaca bir bakacak olursak; Austin, Texas doğumlu Amber Heard ilk çıkışını 2004 yılında Billy Bob Thornton'ın başrol oynadığı sports drama filmi Friday Night Lights ile yaptıktan sonra North Country'da ve Alpha Dog'ta küçük çaplı rollerde oynamıştır.İlk başrolünü ise All The Boys Love Mandy(2006) filmindeki Mandy Lane karakteri olarak oynamıştır ve ardından 2007 yılında The CW'nun Hidden Palms da boy göstermiştir.

Amber Heard, etrafında silahlarla büyüdü ve şu an bir magnum 357'ye ve aynı zamanda antika arabalara merakı olan Amber 68 Model Ford Mustang, 67 Model Mercedes ve 62 model Checker Cab gibi güçlü arabalara sahip.Ayrıca "Te amo como se aman ciertas cosa oscuras secret amante entre la sombra y el alma." yazan bir dövmeye sahip, İspanyolca yazılan dövmenin Türkçesi: "Seni seviyorum, bazı karanlık şeyleri sevmek gibi,gizli,ruh ve gölge arasında." yazarı Pablo Neruda'nın Sone 17'sinin içinde geçiyor. 

Tasya van Ree ile yaşadığı 2008'den 2012 yılına kadar süren ilişkinin ardından Amber, 2015 yılında Johnny Depp ile evlendi

Editör: TE Bilişim