Şarkıcı Justin Bieber ve model eşi Hailey Baldwin, 2018 yılında sürpriz bir nikah ile hayatlarını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, evliliklerini kutsamak için vaftiz oldu.

justin bieber hailey baldwin vaftiz

Çiftin aşklarını ve ilişkilerini sürekli din sosu ile birlikte yaşaması ikili hakkında ortaya atılan paralı kilise reklamı iddiasını güçlendirdi.

justin bieber hailey baldwin

"SCOOTER BRAUN'A BAĞLILIKLARINI SERGİLİYORLAR"

Robert De Niro, mezar taşını bile düşünmüş... Robert De Niro, mezar taşını bile düşünmüş...

Justin Bieber ve Hailey Baldwin'in Churchome adlı kilisede sık sık görüntülenmesi Amerikan magazin sitesi TMZ'nin de dikkatini çekti. Scooter Braun ve Justin Bieber, Selena Gomez hatta Kardashian ailesinin fertlerinin de ziyaret ettiği bu kilise hakkında TMZ çarpıcı bir iddia ortaya attı.TMZ, son zamanlarda sıklıkla özel bir kilisede görülen Scooter Braun ve ‘ekibi’ hakkında, “Justin, Hailey ve Demi kilisede Scooter Braun’a bağlılıklarını sergiliyorlar. Burası ibadete gidilen bir yer gibi değil, daha çok Scooter’ın bazı meşhur oluşan cephenin sergilenişi gibi.” yorumunda bulundu.

churchome kilisesi justin bieber hailey baldwin

VAFTİZ TÖRENİ YAPTILAR

Justin Bieber ve model eşi Hailey Baldwin, geçtiğimiz ay evliliklerini ve Tanrı'ya adanmışlıklarını kutsamak için bir vaftiz töreni gerçekleştirdi. Bieber, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. 

"HAYATIMIN EN ÖZEL DAKİKALARIYDI"

26 yaşındaki şarkıcı, tören esnasında çekilen karelere "Karım Hailey ile birlikte vaftiz olduğumuz an. Bu, hayatımın en özel dakikalarından biriydi" notunu düştü. Çift, birlikte vaftiz olma kararını geçtiğimiz ay çıktıkları turda Idaho'da verdi.

justin hailey bieber vaftiz

Bieber ile Hailey'in törerini ise papaz Judah Smith gerçekleştirdi. Justin Bieber ile Hailey Baldwin, 2018 yılında sürpriz bir nikah ile evlenmişti.

Çift, daha sonra da aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir organizasyon ile düğün yapmıştı.

Editör: TE Bilişim