Uzun süredir radyo sunuculuğu yapan Kelly Brook, koronavirüs salgınıyla mücadele nedeniyle uygulanan karantina sürecini sevgilisi Jeremi Parisi ile geçirdi. Haftalardır evinden yayın yapan Brook, normalleşme süreciyle birlikte ofise gidip gelmeye başladı.

Radyo binasına girdiği giriş yaparken görüntülenen 40 yaşındaki sunucu, bir dergiye konuştu. Karantina sürecinde kilo aldığını belirten Brook, bu durumdan şikayetçi olmadığını, diyet programlarının kişiye yoksunluk hissi vermemesi gerektiğini söyledi.

ENDİŞE ETMİYORUM

Kelly Brook, yemek yemeyi de yapmayı da çok sevdiğini de dile getirerek, “Son haftalarda birkaç kilo aldığımı görmek beni şaşırtmıyor. Evet birkaç kilo aldım ama endişe etmiyorum” dedi. Güzel yıldız, kilosuna hangi noktada kontrol edeceğini ve nasıl müdahale edeceğini iyi bildiğini söyledi.

UYUM SAĞLAMAK ZORUNDAYIM

Sürekli evde olmanın alıştığı rutini dışında bir durum olduğunu belirten Brook, “Buna uyum sağlamak zorundayım. Şikayet etmiyorum, sağlıklı bir insanım” şeklinde konuştu. Evinde özel yoga ve pilates alanlarının olduğunu söyleyen Brook, zaman zaman şehirde yürüyüş yaptığını belirtti.

Ünlü model Bianca Balti, yumurtalık kanserine yakalandı Ünlü model Bianca Balti, yumurtalık kanserine yakalandı

SEVGİLİM SORUN ETMİYOR

Güzel yıldız, karantina sürecinde kilo aldığını ve bu nedenle bazı kıyafetlerinin dar geldiğini ifade ederek, sevgilisi Jeremy Parisi’nin bu durumu sorun etmediğini ve kendisini her haliyle sevdiğini söyledi. Brook, “Sevgilim onunla oturup birlikte yemek yememi seviyor. Ben tabağını salatayla dolduran kızlardan değilim” dedi.

Editör: TE Bilişim