Dünyanın en zengin gençleri arasında yer alan Kylie Jenner, üyesi olduğu Kardashian ailesinin seksi olma gelenğini sürdürüyor.

Korona Virüs nedeniyle karantina sürecini Los Angeles'taki lüks evinde geçiren Jenner, can sıkıntısından sosyal medyaya sardı! Instagram hesabından en cüretkar pozlarını paylaşan Kylie Jenner'ın Yatak fantezisi temalı son fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

LÜKS YAŞAMIN TADINI ÇIKARIYOR AMA...

Robert De Niro, mezar taşını bile düşünmüş... Robert De Niro, mezar taşını bile düşünmüş...

Kylie Jenner'ın serveti açıkladığı Türk lirası cinsinden 8 milyar lirayı aşıyor. Kendi adını taşıyan kozmetik ürünleri markasıyla başarıyı yakalayan 22 yaşındaki Kylie Jenner, Forbes dergisine göre bu yıl da 'kendi servetini yaratan' en genç milyarder oldu.

Şirketinin yüzde 51'ini satarak büyük bir gelir elde eden Kylie Jenner'ın kişisel serveti 1.2 milyar dolar (8.1 milyar TL)

GÜNLERİM ZOOM TOPLANTILARINDA GEÇİYOR

Servetini koruyup lüks yaşamını devam ettirmek için popülaritesini her zaman güncel tutmak zorunda olan Kylie Jenner, karantian döneminde bile çalışmak zorunda! Ünlü yıldız,  servetini borçlu olduğu renki ve seksi imajını şöyle değerlendiriyor: Günlerim zoom toplantılarından ve giyinme oyunlarından oluşuyor.

Editör: TE Bilişim