Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile model Bella Hadid, 2015 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. 2016 sonunda ayrılan ünlü çift, 2,5 yıl sonra barışmıştı. Ünlü şarkıcı Hadid'ten ayrılıp Hadid'in arkadaşı Selena Gomez ile sevgili olmuştu.

bella

Çalkantılı birliktelikleriyle sık sık gündeme gelen Hadid ve The Weeknd, son olarak geçtiğimiz yıl birlikte görüntülenmişti.

"DÖNÜŞÜMÜZ YOK"

İkilinin, karantina döneminde görüntülü konuştukları ve aşka bir şans daha vermeye çalıştıkları iddia ediliyordu. Weeknd, listelerde yükselen ‘Over Now’ (Bitti) adlı yeni şarkısı ile bu ilişkiyi geride bıraktığını dünyaya ilan etti. Kanadalı şarkıcının kendisinin yazdığı parçada şu sözler geçiyor:

"Dönüşümüz yok / Eskisi gibi olamıyoruz / Bitti / Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama."

bella

24 yaşında Bella Hadid, kardeşi Gigi ve Kendall Jenner ile podyum dünyasının en çok konuşulan modellerinden biri. 2014’te IMG Models şirketi ile profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, ilk kez 2014 Eylül ayında düzenlenen New York Moda Haftası’nda model boy gösterdi.

Shakira'yı kızdıran davranış: Sahneyi terk etti! Shakira'yı kızdıran davranış: Sahneyi terk etti!

bella

The Weeknd’in “In The Night” şarkısının klibinde yer aldı. Bu klip şöhretini daha da artırdı. Pek çok ünlü markanın tanıtım yüzü oldu.

Öte yandan "Müslüman olmaktan gurur duyduğunu" söyleyen model, 8 aralık 2017'de, Trump'ın ABD Büyükelçiliği'ni İsrail'e taşıma ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına karşı Londra protestolarına katılmıştı.

Editör: TE Bilişim