Gösteri dünyasının en mutlu çiftlerinden olan model Chrissy Teigen ile müzisyen kocası John Legend,ailelerini genişletmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde bebek beklediğini açıklayan Teigen,hamilelik haberinden sonra yaptığı paylaşımla olay oldu.

Teigen'in üçüncü çocuğuna hamile olduğu, Legend'ın yeni klibinde ilk kez ortaya çıkmıştı.Teigen, üçüncü kez hamile olduğu anlaşılan görüntünün ardından, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bunu doğrulamıştı.2013’te evlenen çiftin 4 yaşında Luna adlı kızları ve 2 yaşında Miles adlı bir oğulları bulunuyor. Çocuk sahibi olmakta sıkıntılar yaşayan çiftin, tüp bebek yöntemini tercih ettiği öğrenilmişti.

chrissy

AYNA  SELFİSİ GÜNDEM OLDU
Ünlü model geçtiğimiz gün ise cesur bir fotoğrafını paylaştı. İç çamaşırı giymeden bir sabahlık üstüne geçiren Chrissy Teigen eliyle cinsel organı görünmesin diye önlem alırken bir yandan da selfie çekti. Ayna selfiesi ile gündem olan Chrissy Teigen karnıyla da dikkat çekti. Ünlü model karnının bu kadar hızlı büyümesini şaşırdığını söyledi.

CHRİSSY

CHRİSSY TEİGEN KİMDİR?

Chrissy Teigen, 30 Kasım 1985 yılında Amerika’da dünyaya geldi. Annesi Taylandlı, babası Norveç kökenli. Teigen’in babası elektrikçi olarak çalıştı ve aile sık sık taşındı. Hawaii, Idaho ve Washington’da yaşadıktan sonra aile sonunda Huntington Beach, Kaliforniya’ya yerleşti. Teigen, amigo olduğu Washington eyaletindeki Snohomish Lisesine gitti. Sörf mağazasında çalışırken bir fotoğrafçı tarafından keşfedildi. 2004 yılında IGN Babe ve 2006–2007 için Deal or No Deal’ın yerine geçen bir model oldu . Temmuz 2007’de Maxim’in takvimi kapağında yer aldı.

23 Şubat 2016’da Teigen, New York Times’ın en çok satan kitabı ve yılın ikinci en çok satan yemek kitabı olan Francis Lam tarafından düzenlenen Cravings: Yemek İstediğiniz Tüm Gıdalar için Tarifler kitabını yayınladı. 18 Eylül 2018’de Teigen , Cravings 2 olarak da bilinen Cravings: Hungry For More adlı ikinci kitabını yayınladı. 4 Kasım’da Teigen kendi yemek pişirme sitesi olan Cravings by Chrissy Teigen’i kurdu. Yeni tarifler, tencere önerileri, seyahat fıkraları ve eğlenceli ipuçları içeren web sitesi, Teigen’in profesyonel ve kişisel yaşamının yönlerini bir araya getiriyor.

Ünlü model Bianca Balti, yumurtalık kanserine yakalandı Ünlü model Bianca Balti, yumurtalık kanserine yakalandı

Teigen şarkıcı John Legend ile 14 Eylül 2013 tarihinde Como, İtalya’da evlendi. Bu evlilikten 2 çoçuğu oldu.

CHRİSSY

Editör: TE Bilişim