Ünlü oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, oyuncu dostları Sibel Aytan’ın doğum günü kutlamasına katılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, keyifli bir şekilde röportaj verirken, kızları Mira Milena hakkında esprili açıklamalarda bulundular.
En büyük proje: Mira Milena!
“En büyük proje kızımız. Her hafta yeni bölüm” diyen Berk Oktay, yakın zamanda ekranlara döneceğinin de sinyalini verdi.

Bebek bakımında yaptıkları görev dağılımında da bahseden ünlü çiftten Atiksoy, “Görev paylaşımımız dengeli. Bazen gece ben, bazen babası bakıyor.” derken Oktay ise “Biz görev dağılımını güzel yaptık. Ben oyun arkadaşıyım. Ama her şeyi de yapıyorum.” şeklinde konuştu. Mira Milena’ya anneleriyle birlikte baktıklarını söyleyen oyuncu çift, bakıcı ihtiyaçları olmadığını belirtti.
