AK Parti’den aday alacağı iddia edilmişti: Kenan İmirzalıoğlu’ndan açıklama! « Magazin Burada
  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • AK Parti’den aday alacağı iddia edilmişti: Kenan İmirzalıoğlu’ndan açıklama!

AK Parti’den aday alacağı iddia edilmişti: Kenan İmirzalıoğlu’ndan açıklama!

Tolga Karel, oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun AK Parti’den milletvekili adayı olacağını iddia etmişti. İmirzalıoğlu’ndan açıklama geldi.

AK Parti’den aday alacağı iddia edilmişti: Kenan İmirzalıoğlu’ndan açıklama!
Melisa Temür
Yayınlanma

12:48 - 17 Aralık 2025

Güncelleme

12:48 - 17 Aralık 2025

Okuma Süresi

2 dakika

AK Parti’den aday olacağı iddia edilmişti, gerçekler ortaya çıktı.

ABD’de yaşayan Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu’na ilişkin bir iddia ile gündeme gelmişti. Karel “2028 AK Parti milletvekili adayı Kenan’ı 1997’den beri tanırım. Hanımı Sinem de okul arkadaşımdır. İstek Vakfı’ndan… Siz onu oyuncu olarak tanırsınız ama harika bir akademik kariyeri olabilirdi. Siyaset için geç bile kaldı. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullanarak gündemi sarsan iddialar ortaya atmıştı.

Tolga Karel’in iddiasının ardından ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncunun yakınları da şaşkına döndü.

”İŞİM OYUNCULUK”

Müge Dağıstanlı’nın haberine göre; Kenan İmirzalıoğlu’nun 2028 yılında AK Parti’den milletvekili adayı olacağı iddia edilmiş, bu bilgiyi ilk ortaya atan kişi ise oyuncu Tolga Karel olmuştu. Alınan bilgilere göre; İmirzalıoğlu’nun herhangi bir partiden milletvekili adayı olmak ya da siyasete girmek gibi bir düşüncesi yok.

Konuya ilişkin “Gerçek mi?” diye soran yakınlarına ise İmirzalıoğlu’nun “Siyasetten uzak durmayı tercih ediyorum. İşim oyunculuk” ifadelerini kullandığı iddia edildi.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir