Camdaki Kız dizisinde “Tako” karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile tatilde görüntülenmesinin ardından gündeme bomba gibi düştü.
Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinden sonra Yazıcı’nın sevgilisi Forbes’e çok sayıda çirkin mesaj atıldı. Yazıcı ise söz konusu mesajları ifşa etti.
“Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın. :)” yazarak gelen mesajlara cevap verdi.
Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız herşey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın. 🙂 pic.twitter.com/pYqjklYaVc
— Hamza (@hamzayazicii) July 9, 2021