Eskişehir’de sahne alacakları duyurulan rapçi Ceza ve İrem Derici sahneye çıkmayınca festival karıştı, organizatör şarkıcıları suçladı. Festival için Türkiye’nin dört bir yanından gelip festivalde stand açan esnaflar “250 bin lirayı bulan zararımız var 100 kilo etimiz çöp oldu” diye polise şikayetçi oldu.
Bu gönderiyi Instagram’da gör
CEZA, KONSERİNİ İPTAL ETTİ
Eskişehir Tepebaşı’ndaki festivalde Ceza, organizasyon firmasının sorumluluklarını yerine getirmemesi gerekçesiyle konserini iptal etti.
Ceza açıklamasında, konserin organizasyon firmasının sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal edildiğini belirtti.
Ceza’nın ardından İrem Derici de ödemesini alamadığı ve sahnede diğer sanatçılara saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle sahne almama kararı aldı.
Şarkıcıların çıkmaması üzerine Türkiye’nin dört bir yanından gelen esnaf mağdur olduğunu belirtti.
Etkinlikten sorumlu E.Ü. isimli kadın, esnafın şikayeti üzerine işlemleri için karakola götürüldü.
Adana’dan gelen esnaf Hüseyin Yüksel, iki stantla toplam 200-250 bin lira zararlarının bulunduğunu söyledi.
Antalya’dan gelen esnaf Ali Kandamar, toplam 150 bin lira zararı olduğunu ve 100 kilo etinin çöpe gittiğini aktardı.
Sakarya’dan gelen işletmeci Suzan Aşık Özturan, bilinen 65 standın toplam geri ödemesinin 2 milyon 600 bin TL tuttuğunu belirtti.
Olayla ilgili polis inceleme başlattı.
