Oyuncu ve Duru Tiyatrosu'nun sahibi Emre Kınay, Julide Ateş'in Haber Global ekranlarında yayınlanan 40 programına katıldı. Magazin, sanat, kültür konularında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Emre Kınay'a, Yeşilçam'ın değerli sanatçılarından Hülya Koçyiğit'in "Projeler üretiyoruz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuyoruz o da karar veriyor" açıklamasına ilişkin olarak, "Sayın Cumhurbaşkanını uyarmak isterim danışmanlarını değiştirsin, direkt ve derhal diyerek, vizyoner olmayanlardan danışman olmaz" sözlerini neden söylediği soruldu.

HALA AYNI FİKİRDEYİM

Emre Kınay o gün söylediği sözlerin hala arkasında olduğunu düşüncelerinde bir değişiklik olmadığını söyledi.. Kınay, "Hülya Koçyiğit'in vizyonuyla ilgili tartışma başlatırım evet. Hülya Hanım'ın sözleri özelinde söylediklerimin altına imzamı atarım. Ötesiyle ilgili bir şey söylemiyorum! Diğer beyefendi ve unvan sahibi şahısları tanımıyorum. Hâlâ da aynı fikirdeyim" oldu.

KIVANÇ TATLITUĞ VE CANSU DERE İŞİN HAKKINI VERİYOR

Yeni dönem öyunculardan kimi beğendiğine ilişkin soruya ise Emre Kınay, Cansu Dere ve Kıvanç Tatlıtuğ isimlerini verdi. İki isminde oyunculuğun hakkını verdiğini söyleyen Kınay, "Kıvanç Tatlıtuğ ve Cansu Dere bu işi layığıyla yapan insanlardan biri" şeklinde cevapladı. Emre Kınay, eski eşi Emine Ün'ün oyunculuğu hakkında gelen soruyu ise yanıtlamayarak 'Pas' geçti.

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" bu akşam ikinci sezonuna başlıyor! "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" bu akşam ikinci sezonuna başlıyor!

Editör: TE Bilişim