Kerem Bursin ile Demet Özdemir’in aşk yaşadığı haberleri magazin kulislerini hareketlendi. İki isim de iddialar hakkında herhangi bir açıklama yapmazken, Bursin ile ilgili önceki gün katıldığı bir canlı yayındaki ‘D’ harfi detayı dikkat çekti.

Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi Çiçeği burnunda çift yurda döndü: İlk açıklama geldi

Rachel Araz Kiresepi'nin Instagram hesabından yaptığı yayına dahil olan yakışıklı oyuncu, üzerinde büyük ‘D’ harfi bulunan bir kupadan içeceğini yudumladı. Bu durum, Kerem Bursin ve Demet Özdemir arasındaki aşk iddialarını güçlendirdi.

BİLGİ YARIŞMASI KOMİK ANLARA SAHNE OLDU…

İkili arasında eğlenceli anların yaşandığı yayında Rachel Araz Kiresepi, Kerem Bursin’in Türk kültürü ile ilgili bilgisini de sınadı. Kiresepi’nin atasözleri, akrabalık terimi, tekerlemeler ile ilgili yönelttiği sorular ve Bursin’in verdiği cevaplar izleyenleri güldürdü.

“TEMİZLİKLE ARAM ÇOK İYİ…”

Kerem Bursin’in temizlik ile ilgili açıklamaları ise şaşırttı. Kiresepi’nin “Temizlikle aran nasıl?” sorusuna yanıt veren oyuncu, “Hep iyiydi. Sadece bu koronavirüs olayıyla alakalı değil. Benim için temizlik çok önemli bir şey. Mesela bulaşık yıkamayı çok severim. En sevdiği şey bu benim. Makineyi asla kullanmam. Her şeyi elle yıkıyorum” ifadelerini kullandı.

Karantina günlerinde üç günde bir yerleri sirkeli su ile temizlediğini söyleyen Bursin, eskiden ütü ile arasının olmadığını ama bu aralar onu da tamamen çözdüğünü sözlerine ekledi.

EN SEVDİĞİM MUTFAK TÜRK MUTFAĞI…

Öte yandan sohbetin devamında konu yemeklere geldiğinde Amerika’da doğup büyüyen Kerem Bürsin, İtalyan mutfağını öven Şeyma Subaşı'nın aksine en sevdiği mutfağın Türk mutfağı olduğunu söylemesi dikkat çekti.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalına yüklediği bir videoda “Geleneksel Türk yemeğiniz nedir?” sorusuna “Patlıcan. Kebap demiyorum çünkü kebap İsrail'de de var” cevabını vermiş ve İtalyan mutfağının, dünyanın en iyisi olduğu dile getirerek, “İtalyan mutfağı asla kıyaslanamaz. En iyi ürünlere sahip” şeklinde konuşmuştu.

Editör: TE Bilişim